Menu

SF-Herlev

Læserbreve

Bekæmp social dumping 
Betina Skovby og Vivi Nør Jacobsen, 2019

Vi bliver flere i Herlev! 
Betina Skovby, 2019

Voksende ulighed gavner ingen! 
Betina Skovby, 2019

SF: Generation Grøn giver håb  
Betina Skovby, 2019

SF bakker op om forældreoprøret!  
Betina Skovby, april 2019

Den borgerlige regerings tilbagetrækningsreform 
Betina Skovby

Beboernes indsigelser mod byggehøjder skal høres  
Arly Eskildsen d. 12. april 2018

Folkeskolerne trænger alle til et økonomisk løft 
Arly Eskildsen d. 1. februar 2018

Budgetaftalen for 2018

SF aftryk i budgetaftalen 

Hvorfor? Fordi denne budgetaftale indeholder mange stærke socialistiske dagsordner, især for vores mest udsatte borgere.

Som kandidat til kommunevalget for SF, Formand for Danske Handicaporganisationer (DH) i Herlev og medlem af Handicaprådet, er jeg meget stolt af, at vi efter 3 års kamp, endelig har kunne få de andre partier med på, at rulle besparelsen på beskæftigelsen for mennesker med udviklingshæmning tilbage. Det er et utroligt vigtigt signal, at også de allermest sårbare mennesker i vores by, får en værdig arbejdstilværelse med indhold.

Med budgetaftalen får alle borgere nu den individuelle og konkrete sagsbehandling, som de har krav på og som serviceloven foreskriver og vil den enkelte gerne arbejde 4 dage om ugen, ja så er der nu igen mulighed for det.
I socialpsykiatrien skal der udarbejdes en udviklingsplan, så alle borgere oplever en sammenhængende, velkoordineret og rehabiliterende indsats, der forhåbentlig gør den enkelte i stand til at have så meget indflydelse på eget liv, at det kan leves så selvstændigt som muligt.

Den sidste ting jeg vil fremhæve som klart DH-område og et SF aftryk er, at der skal arbejdes på en styrket tilgængelighed i Frivilligcenteret. På nuværende tidspunkt er det en svær opgave at komme op på 1 sal, hvis man er svagtseende eller dårligt gående og en fuldstændig umulig opgave, hvis man er kørestolsbruger. Huset bruges af rigtig mange foreninger i Herlev og skal derfor naturligvis være tilgængeligt for alle. Derfor er der skrevet ind i budgetaftalen, at der skal arbejdes på at etablere en handicapadgang til førstesalen.

Betina Skovby, september 2017.
Kandidat nr. 2 for SF til kommunalvalget den 21. november.