Menu

SF-Herlev

Læserbreve

Bekæmp social dumping 
Betina Skovby og Vivi Nør Jacobsen, 2019

Vi bliver flere i Herlev! 
Betina Skovby, 2019

Voksende ulighed gavner ingen! 
Betina Skovby, 2019

SF: Generation Grøn giver håb  
Betina Skovby, 2019

SF bakker op om forældreoprøret!  
Betina Skovby, april 2019

Den borgerlige regerings tilbagetrækningsreform 
Betina Skovby

Beboernes indsigelser mod byggehøjder skal høres  
Arly Eskildsen d. 12. april 2018

Folkeskolerne trænger alle til et økonomisk løft 
Arly Eskildsen d. 1. februar 2018

Daginstitutioner

Svar til Peter Nielsen

Jeg tror, at Peter Nielsen må være den eneste i Herlev, som ikke ved, at bedre normering i vores daginstitutioner er et kerneområde for SF! 

Noget vi har kæmpet for i enhver budgetforhandling! Men Peter Nielsen sidder heller ikke med ved forhandlingsbordet med os og læser formentlig heller ikke vores valgprogram. Desværre taler han derfor om noget, som han ikke ved noget om.

Du har dog ret i, at vi er med i denne budgetaftale og sammen har vi sat nogle gode og vigtige aftryk i den. Blandt andet at der sikres fuld kompensation ved barsel. Men det sikrer jo blot, at der kan ansættes én, ikke at normeringen bliver bedre. Det sætter ikke overliggeren op. De fleste af vores daginstitutioner er udfordret med at få hverdagen til at hænge sammen, især i ydertimerne og har været det i efterhånden rigtig mange år.

Vi sad side om side ved BUPL´s arrangement den 24.oktober og du havde meget travlt med at tale udenom, at ingen af os kunne få den udfordring vi fik stillet, til at gå op. Men det bekræfter desværre blot det, som vi i SF hele tiden har ment, nemlig at trods meget faglig dygtige pædagoger og medhjælpere, bliver hverdagen for vores børn, desværre alt for ofte opbevaring og det bør du som Formand for Børne- og uddannelsesudvalget vide og forholde dig konstruktivt til.

Betina Skovby, kandidat til kommunalbestyrelsen for SF
Fatningen 4, 2730 Herlev.